Trusted ShopsGrunepunkt
0
0
Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Gratis Verzending vanaf € 75,-
Retourbeleid van 30 dagen

Door Lisa, 6 januari 2023

Een super populair feestje: voetbal-kinderfeestje

Een kinderfeestje met als thema voetbal is een van de populairste thema's onder de kinderen. Bij Tuf-Tuf zijn de voetbalfeestartikelen al jaren een van de populairste. Daarom hebben we een ruim assortiment aan voetbal versiering. Een voetbal kinderfeestje kun je aankleden met veel verschillende decoratie. Droomt jouw zoontje of dochter ervan om later een profvoetballer/profvoetbalster te worden? Of is hij/zij gewoon voetbalfan? Zet de jarige op de verjaardag helemaal in het zonnetje met een voetbal kinderfeestje!

1.Wat moet er geregeld worden?

1.1 Wie nodig je uit?
1.2 Welke activiteiten ga je doen? 
1.3 Wat wordt er gegeten?

2. Voetbal versiering

2.1 Klassiek voetbal feestje
2.2 Voetbal sets 
2.3 Pinata

 

1.Wat moet er geregeld worden?

Voor een kinderfeestje is het belangrijk om een aantal dingen te regelen. Namelijk: Wie nodig je uit? Welke activiteiten ga je doen? Wat wordt er gegeten?  En hoe kleed je je feestje aan? We helpen je graag met wat van onze ideeën om het voetbal feestje voor jouw kind geslaagd te laten zijn! Natuurlijk is onze expertise de versiering! Dus graag laten we je zien wat we allemaal in ons assortiment hebben. 

1.1 Wie nodig je uit? 

Jouw kind praat waarschijnlijk al een tijdje over de grote dag, het kinderfeestje. Hij/zij heeft waarschijnlijk al een hele lijst met kinderen die écht op het feestje moeten komen. Kies samen met de jarige wie er uitgenodigd wordt. Zorg ervoor dat de groep niet te gaat wordt, want het kan al snel te druk worden. Kies voor kinderen waar je kind vaak mee speelt en waarvan je weet dat hij/zij er ook echt leuk mee kan spelen. Om het thema aan te kondigen kun je kiezen voor voetbal uitnodigingen. Stuur de uitnodiging ongeveer 2 weken van te voren zodat ouders de datum vrij kunnen houden en nog geen andere dingen gepland hebben. Let op dat het dan geen vakantie is, stuur de uitnodiging dan liever 3 weken van te voren dan 1 week.

1.2 Welke activiteiten ga je doen? 

Voetballen natuurlijk! Een van de dingen die je sowieso kunt doen is voetballen. Je kunt een klein mixtoernooitje organiseren. Maak er in ieder geval een sportief feestje van! Denk aan spellen als: flessenvoetbal, pannavoetbal of voetbal lummelen. Daarnaast zijn er ook nog veel creatieve spelletjes te bedenken met als thema voetbal. Ga bijvoorbeeld met de kinderen cupcakes maken. Maak ze in de cupcake vorm voetbal groen om in het voetbal thema te blijven. Deze cupcake vorm is ideaal voor de echte voetbal liefhebber! Maak een voetbal vlag van jouw favoriete club, ga schminken of kleur een kleurplaat in. En wat dacht je van een voetbalspeurtocht? Laat de kinderen via een speurtocht op zoek gaan naar de beker! 

1.3 Wat wordt er gegeten? 

Tegenwoordig moet je steeds meer rekening houden met allergieën van kinderen. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal geen groot probleem te zijn, zolang je maar weet wat de allergieën zijn. Er zijn talloze mogelijkheden voor voetbal hapjes. Ook kun je een taart bestellen met daarop de favoriete voetbalspeler van jouw zoon/dochter. Als avondeten kun je patatjes maken/bestellen en deze op een voetbaltafelkleed serveren. Geen bordjes, maar lekker op het tafelkleed. Spuit de sausjes erop en smullen maar! 
Tip: zet op de uitnodiging dat ouders het aan kunnen geven als hun kind een allergie heeft. 

2. Voetbal versiering

Je kunt in verschillende feestwinkels en op het internet veel versieringen vinden voor het aankleden van een echt voetbal feest. De vele voetbal thema versieringen hebben verschillende designs, zodat je altijd wel een geschikt design vindt welke past bij het voetbal feest dat jij wilt organiseren. De kleuren die je vooral ziet zijn groen, zwart en wit. Van servies, vlaggenlijnen en hangdecoratie tot swirls, kaarsjes en nog veel meer! Hieronder laat ik een aantal voetbal feest versieringen zien welke wij bij Tuf-Tuf in het assortiment hebben.  

2.1 Klassiek voetbal feestje

Het voetbal feestje zelf is natuurlijk leuk, maar het feestje begint toch eigenlijk al met het voorbereiden van het feestje en daarbij het versieren van je huis! Voorpret is halve pret. Begin lekker op tijd, zodat je er in ieder geen stress van krijgt. In ons assortiment zie je veel versiering met een voetbalbal erop. Zo komt iedereen meteen lekker in de sfeer. Voetbal borden, voetbal bekers, voetbal servetten en een voetbal tafelkleed zijn de echte musthaves voor jouw kinderfeestje! Maak het voetbal kinderfeestje extra gezellig met voetbal hoedjes, bijpassende voetbal rietjes of voetbal hangdecoratie.  Om niet alles van voetbal te hebben kun je ook kiezen voor groene vlaggenlijnen in combinatie met voetbal ballonnen. Of je kiest voor een voetbal vlaggenlijn in combinatie met groene en witte ballonnen. 

2.2 Voetbal sets 

Bij Tuf-Tuf begrijpen we dat je soms geen tijd hebt om van alles bij elkaar te zoeken. Daarom hebben we speciaal voor jou voetbal pakketten samengesteld met verschillende benodigdheden erin. Bijvoorbeeld met voetbal bekers, voetbal servetten, voetbal borden en een voetbal tafelkleed. Dit is een basispakket om het kinderfeestje van jouw kind tot een succes te maken. Naast dit voetbalpakket kun je natuurlijk nog losse feestartikelen bij bestellen. 

 

        https://www.tuf-tuf.nl/voetbal-tafelset-kicker-party-8-persoons-copy.html                         https://www.tuf-tuf.nl/voetbal-tafelset-kicker-party-or-8-persoons.html

         Voetbal Tafelset Klassiek | 10 persoons                                       Voetbal Tafelset Kicker Party | 8 personen

2.3 Voetbal Pinata

Om het voetbal kinderfeestje helemaal compleet te maken kun je een kiezen voor een voetbal pinataEen piñata vul je met snoepjes, kleine cadeautjes en eventueel wat confetti. Dit kun je eenvoudig doen door de pinata op de gemarkeerde plek te openen en de gewenste snoepjes en speeltjes erin te doen. Bij Tuf-Tuf hebben we verschillende snoepjes en cadeautjes die je in de pinata kan doen. Als kleine cadeautjes kun je bij Tuf-Tuf kiezen uit veel verschillende dingen zoals een voetbal stuiterbal, voetbal stempel, voetbal puzzel of voetbal geduldspelletje. De piñata wordt door iemand met een touw in de lucht gezwaaid of ergens omhoog gehangen. De bedoeling van het spel is dat de kinderen om beurten trachten om de piñata met een stok kapot te slaan. Meestal gebeurt dit geblinddoekt. Voor de kleinste kids kun je de blinddoek weg laten. Lukt het de kinderen om deze stuk te slaan tijdens en te genieten van de lekkernijen en speeltjes? 

 

Laat een bericht achter

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »