Trusted ShopsGrunepunkt
0
0
Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Gratis Verzending vanaf € 75,-
Retourbeleid van 30 dagen

Door Marjolijn, 23 januari 2023

Valentijnsdag; een dag vol liefde!

Valentijnsdag, ook wel Sint-Valentijnsdag of het feest van Sint-Valentijn genoemd, is een feestdag die elk jaar op 14 februari wordt gevierd. Het is een dag om liefde en genegenheid te uiten, meestal door kaarten, bloemen of geschenken aan een geliefde te geven. De feestdag is vernoemd naar Sint Valentijn, een christelijke martelaar die in de 3e eeuw in het Romeinse Rijk leefde. De oorsprong van de feestdag is niet goed gedocumenteerd, maar er wordt aangenomen dat het is beïnvloed door oude Romeinse en christelijke tradities. Tegenwoordig wordt Valentijnsdag in veel landen over de hele wereld gevierd, vaak als een romantische feestdag voor koppels.

En het wordt tegenwoordig steeds groter gevierd want het is de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag. Anonieme kaartjes of een roos is natuurlijk niet meer van deze tijd. Je (secret) lover verrassen wordt steeds groter aanpakt. Wil jij ook een onvergetelijke Valentijnsdag creëren? Dat kan met de leukste valentijnsversiering! Grote cadeaus zijn niet nodig. Met een paar romantisch versieringen voor Valentijn bouw je heel veel credit op! Lees hier onze tips voor de leukste Valentijn decoratie en tips voor dingen die je kunt doen. De tips zijn leuk voor stellen die elkaar pas net kennen, maar ook stellen die al langer bij elkaar zijn. 

1. Valentijn decoratie 

2. Valentijn snoep

3. Tips voor een romantische Valentijnsdag

1. Valentijn decoratie 

Natuurlijk mag liefde en romantiek het hele jaar door, maar Valentijnsdag is dé perfecte gelegenheid voor een romantisch avondje. Zoek wat mooie Valentijn feestartikelen uit om een sfeer van ultieme intimiteit te creëren. Valentijnsdagdecoraties hebben meestal een thema rond de kleuren rood en roze, evenals symbolen van liefde zoals harten en cupido's. Bij tuf-tuf hebben we een ruim assortiment aan rode versiering en roze versiering. Enkele populaire Valentijnsdagdecoraties zijn:

- Rode en roze Valentijn slingers en Valentijn ballonnen: deze worden vaak gebruikt om muren, plafonds en tafels te versieren.

-Hartvormige decoraties: Dit kunnen kransen, slingers en ornamenten zijn gemaakt van materialen zoals papier, stof of hout.

-Bloemen: Rode rozen zijn een traditioneel symbool van liefde en worden vaak gebruikt als decoratie voor Valentijnsdag.

-Tafeldecoraties: Sommige mensen gebruiken thematische tafelkleden, couverts en centerpieces om hun eettafels voor Valentijnsdag te versieren.

-Verlichting: Lichtslingers of kerstverlichting kunnen worden gebruikt om een ​​romantische sfeer te creëren.

-Gepersonaliseerde decoraties: Sommige mensen maken graag hun eigen Valentijnsdagdecoraties met behulp van foto's, handwerk of andere gepersonaliseerde elementen.

-Romantische kaarsen, chocolaatjes en knuffels worden ook gebruikt als valentijnsversieringen.

Al deze versieringen worden gebruikt om een ​​romantische sfeer te creëren en liefde en genegenheid uit te drukken. Hang vlak bij de buitendeur een houten ring LOVE op, zodat je geliefde meteen bij binnenkomst kan zien hoezeer je hem of haar waardeert. Hierna leid je je geliefde naar de woonkamer, welke je kan versiering met Valentijn slingers. Op tafel staan de wijnglazen klaar met een lekkere fles bubbels ernaast. Je kunt ervoor kiezen om te koken voor je geliefde, dit zal zeker gewaardeerd worden! Dek de tafel en versier het met rozenblaadjes. Om nog extra romantiek toe te voegen kun je kiezen voor Valentijn hangdecoratie of ballonnen. Je kunt het zo groot versieren als je zelf wilt. Grote cadeaus zijn helemaal niet nodig. Met een paar romantische versieringen voor Valentijn bouw je heel veel credit op! Het gaat om het gebaar en de moeite die je erin steekt. Wanneer je deze blog leest, ben je dus zeker goed op weg!  

2. Valentijn snoep

Valentijnssnoep verwijst naar een verscheidenheid aan zoete lekkernijen die traditioneel als cadeau worden gegeven op Valentijnsdag. Enkele populaire opties zijn chocolade, conversatieharten en hartvormige dozen gevuld met diverse snoepjes. Deze snoepjes worden door verschillende merken verkocht en zijn te vinden in supermarkten, drogisterijen en online retailers. Bij Tuf-Tuf hebben we een lekker assortiment aan valentijnsnoep. Met wat lekker Valentijnsnoep scoor je zeker punten bij jouw geliefde. 

3. Tips voor een romantische Valentijnsdag

Valentijnsdag is een feestdag die vaak wordt geassocieerd met romantische liefde en koppels, maar er zijn veel dingen die men kan doen om de dag te vieren, of ze nu een relatie hebben of niet. Enkele ideeën zijn: Jezelf trakteren op een bijzondere activiteit of aankoop, quality time doorbrengen met vrienden of familie, thuis een speciale maaltijd bereiden, een oprechte boodschap of cadeau sturen naar iemand om wie je geeft, vrijwilligerswerk doen of iets aardigs doen voor een ander.

Wanneer je in een relatie zit is het super leuk om je eerste date na te bootsen. Voor een stel dat al lange tijd samen is kan het erg leuk zijn om de eerste date opnieuw te beleven. Weet je nog wat je hebt gedaan en wat je aan had die dag? Ga terug naar het plekje waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Geniet nogmaals van dat romantische diner of die film die jullie gekeken hebben. Kijk eens terug naar welke dates jullie verder allemaal gedaan hebben. Gegarandeerd een avond vol liefde. 

Door zelf iets te maken, scoor je ook zeker weten punten bij je partner of geliefde. Maak bijvoorbeeld een baksel. Want iedereen weet, de liefde van de man gaat door de maag. Is het eens tijd voor een goed gesprek? Maak dan je eigen kletspot. Op deze site vind je hoe je dat moet maken. Ook kun je een doosje vol complimentjes geven. Want wie houdt er nou niet van complimentjes krijgen. Tot slot is het super leuk om een foto album te maken. Kies de leukste/grappigste/gekste/liefste foto's uit en plak ze in een plakboek. 

Bij Tuf-Tuf hebben een groot assortiment aan Valentijnsdag ballonnen en andere Valentijnsdag versiering. Natuurlijk mag liefde en romantiek het hele jaar door, maar Valentijnsdag is dé perfecte gelegenheid voor een romantisch avondje. Zoek wat mooie Valentijn feestartikelen uit om een sfeer van ultieme intimiteit te creëren.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »