Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00, besteld, dezelfde dag verzonden!
Verzending € 5,95
Gemakkelijk retourneren

Retourneren & Ruilen

 

- Retour aanmaken klik hier -

 

Uiteraard is kopen via internet net iets anders dan in de winkel. In de winkel kun je het product zien en vaak ook aanraken. Je ziet de werkelijke kleur en de werkelijke grootte. Het kan zijn dat een product dat je via onze webshop bestelt, niet naar wens is. Dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 30 dagen te ruilen of terug te sturen.

Hoe kun je een retour aanvragen

1. Retour aanmelden
Maak binnen 30 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen een retour aan via ons retourportaal. Dit kan gemakkelijk worden gedaan met je emailaders en ordernummer.

2. Retour formulier invullen
Wanneer je je gegevens hebt ingevuld komt je order tevoorschijn. Geef hier aan welke producten je retour gaat sturen en wat de reden hiervoor is. 

3. Verzendmethode keuze
Je gegevens zijn hier al ingevuld, je hoeft alleen nog een vervoerder te kiezen waarmee je wilt verzenden. Je kunt zelf een vervoerder kiezen, de kosten hiervan zullen voor jezelf zijn en worden niet door ons terug betaald.

4. Retourlabel
Print het retourlabel uit en plak deze op de retourdoos. Breng het pakket naar een afhaalpunt van de gekozen vervoerder.
let op! verwijder voor het retoursturen wel eerst het oude verzendlabel.

5. Terugbetaling
Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggestort. Wanneer je hebt gekozen voor achteraf betaling, dan wordt het bedrag op de openstaande rekening in mindering gebracht.

Als je de gehele overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief de eerst betaalde leveringskosten. Met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Indien je het gehele pakket terug stuurt heb je recht op terug gave van de eerste bezorgkosten.

 

Voor alle andere vragen

E-mail

Antwoord binnen 1 uur*

E-mail ons

Social media

Volg jij ons al op social media?

4.68Review LogoWij scoren een 4.68 op Trusted Shops in nl

Tuf-Tuf Belgie

Kleine Tocht 34
1507 CA
Zaandam - Nederland

TVA: NL8601.47.460.B01
Cd: 75113171